Logo

De Roover - Gallée en Zonen
Frieten Smoutebollen Lackmans Wafels

SPECIALITEITEN

  • Knapperige frieten
  • Smoutebollen
  • Smakelijke wafels
  • Lackmans wafels
  • Appelbeignets

Page : OVER ONS

Share

OVER ONS

BOOMS FRITUUR DE ROOVER – GALLEE EN ZONEN

Frietjes zijn in België een absolute nationale trots. Je geraakt die gouden patatjes van ons nooit beu en geen enkele andere internationale keuken weet aan onze standaarden te evenaren. Onze mooie kramen, piekfijn en gezellig ingericht, met verrukkelijke krokante frietjes, smakelijke smoutebollen en waanzinnig lekkere wafels: meer moest dat niet zijn voor wie zijn honger wil stillen tijdens een bezoek aan de kermis of braderij in jouw buurt! 

JARENLANGE PASSIE

Paul-Jan De Roover en Monique Gallée staan meer dan dertig jaar aan het roer van het Booms Frituur. Ons verhaal gaat jaren terug dankzij de passie van onze voorouders. Vandaag vind je Walter De Roover met zijn broer Robert, met zijn echtgenote en zijn zoon terug op alle grote evenementen zoals kermissen en braderijen in regio Antwerpen.

GOUDGELE BELGISCHE FRIETJES OP ALLE EVENTS IN JOUW BUURT

Ons frietkot heeft een jarenlange traditie. Onze voorouders begonnen met het bakken van wafels en gaven deze passie door van generatie op generatie. Het hoeft niet te verbazen dat onze jarenlange ervaring ervoor zorgt dat onze wafels en andere snacks bij de lekkerste van België gerekend kunnen worden. 

In ons Booms Frituur dragen we service en kwaliteit hoog in het vaandel. Uw tevredenheid is onze prioriteit! Onze authentieke maar toch fancy wagens voldoen bovendien aan de strenge HACCP regels en normen wat betreft veiligheid en hygiëne. Laat je smaakpapillen strelen door onze goudgele frietjes en andere snacks en breng ons een bezoek op een kermis of braderij bij jou in de buurt! 

In beeld